top of page

Tallarines de tòfona amb ceps i tomàquet sec

Recepta per 4 persones:


Recepta de pasta de trufa amb tomaquet sec i ceps

320g de pasta amb tòfona 🛒

10 tomàquets secs 🛒

50g de ceps deshidratats 🛒

1 ceba

200ml vi blanc

200g nata de cuinar

Sal i oli d’oliva


En un bol hidrata els tomàquets secs mínim 30 minuts; i en un altre els ceps durant la mateixa estona


⁠⁠Mentrestant, talla una ceba en brunoise (tires finíssimes). En una paella o cassola amb oli, sofregeix a foc lent i afegeix la sal des del principi per tal que “sui” i l’ajudi a quedar més dolceta.


⁠⁠Una vegada estigui dauradeta, passats uns 40 minuts, afegim els tomàquets a dauets i els ceps escorreguts.


Pujem el foc i afegim el vi. El deixem evaporar 3 mintuts.


Tornem a baixar el foc, afegim la nata i cuinem a foc mig 5 minuts.


Bullim la pasta aprofitant l’aigua que em utilitzat per hidratar els tomàquets i els ceps i afegim una mica més d’aigua “notmal” fins tenir una quantitat adequada. D’aquesta manera intensifiquem el sabor de la pasta.


⁠⁠Posem la pasta en la salsa i afegim una mica d’aigua de la cocció per alleugerir i fer més cremosa la salsa.


🛒 Podeu trobar aquest ingredient a la nostra botiga, Granel Lleida, veniu i pregunteu!


Recepta i col·laboració amb @nelasgreens



21 views

Recent Posts

See All

Amanida de pasta

Per 4 persones 200g pasta de llegums (una barreja tricolor de pasta de pèsols, llenties i cigrons) 🛒 100g fesolets 🛒 10 tomàquets secs...

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page