Recepta per 4 persones:
320g de pasta amb tòfona 🛒
10 tomàquets secs 🛒
50g de ceps deshidratats 🛒
1 ceba
200ml vi blanc
200g nata de cuinar
Sal i oli d’oliva
En un bol hidrata els tomàquets secs mínim 30 minuts; i en un altre els ceps durant la mateixa estona
Mentrestant, talla una ceba en brunoise (tires finíssimes). En una paella o cassola amb oli, sofregeix a foc lent i afegeix la sal des del principi per tal que “sui” i l’ajudi a quedar més dolceta.
Una vegada estigui dauradeta, passats uns 40 minuts, afegim els tomàquets a dauets i els ceps escorreguts.
Pujem el foc i afegim el vi. El deixem evaporar 3 mintuts.
Tornem a baixar el foc, afegim la nata i cuinem a foc mig 5 minuts.
Bullim la pasta aprofitant l’aigua que em utilitzat per hidratar els tomàquets i els ceps i afegim una mica més d’aigua “notmal” fins tenir una quantitat adequada. D’aquesta manera intensifiquem el sabor de la pasta.
Posem la pasta en la salsa i afegim una mica d’aigua de la cocció per alleugerir i fer més cremosa la salsa.
🛒 Podeu trobar aquest ingredient a la nostra botiga, Granel Lleida, veniu i pregunteu!
Recepta i col·laboració amb @nelasgreens
Comments