Per 4 persones
200g pasta de llegums (una barreja tricolor de pasta de pèsols, llenties i cigrons) 🛒
100g fesolets 🛒
10 tomàquets secs 🛒
1/2 ceba lila
2 grapats de rúca
Amaniment:
2 cullerades formatge ricotta
3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
1 culleradeta generosa alfàbrega seca 🛒
3 cullerades d'aigua d’hidratar els tomàquets
Bullir la pasta amb abundant aigua amb sal durant 6 minuts
Bullir els fesolets prèviament hidratats durant tota la nit (mín. 8h) en abundant aigua sense sal durant 40 minuts
Hidratar les tomates en aigua durant 30 minuts o en aigua molt calenta durant 5 minuts. Després tallar-les a dauets
Tallar la ceba en juliana (a tires fines)
En un bol barrejar tots els ingredients de l’amaniment fins homogeneïtzar
En una plata barrejar tots els ingredients amb la vinagreta
🛒 l’ingredient el trobareu a la nostra botiga
Comments