Xampinyons en salsa umami
- Hiba Al Deiri
- May 2, 2024
- 1 min de lectura
Actualitzat: Nov 19
Ingredients:
250g de xampinyons
1 cullerada de miso 🛒
1/2 cap d'all negre 🛒
1/2 cullerada d'oli
1 culleradeta de gingebre fresc o sec 🛒
2 cullerades de vinagre arròs
150ml brou vegetal (150ml aigua + 1/2 culleradeta de brou en pols) 🛒
Salta els xampinyons a foc mitjà fins que estiguin daurats.
Paral·lelament tritura la resta d'ingredients.
Un cop cuits els xampinyons afegeix la salsa i deixa reduir durant 2 minuts.
Caldo de verdures bio - Rel 1L
€3.99
Buy Now
Vinagre d'arròs integral Bio 250 ml - La Finestra sul Cielo
€4.99€4.74
Buy Now
Miso Hatcho no pasteuritzat - Clearspring
€12.65
Buy Now