top of page

Xampinyons en salsa umami

Writer's picture: Hiba Al DeiriHiba Al Deiri

Ingredients:


  • 250g de xampinyons

  • 1 cullerada de miso 🛒

  • 1/2 cap d'all negre 🛒

  • 1/2 cullerada d'oli

  • 1 culleradeta de gingebre fresc o sec 🛒

  • 2 cullerades de vinagre arròs

  • 150ml brou vegetal (150ml aigua + 1/2 culleradeta de brou en pols) 🛒


Salta els xampinyons a foc mitjà fins que estiguin daurats.

Paral·lelament tritura la resta d'ingredients.

Un cop cuits els xampinyons afegeix la salsa i deixa reduir durant 2 minuts.




8 visualitzacions

Entrades recents

Mostra-ho tot
Açaí bowl

Açaí bowl

Amanida de pasta

Per 4 persones 200g pasta de llegums (una barreja tricolor de pasta de pèsols, llenties i cigrons) 🛒 100g fesolets 🛒 10 tomàquets secs...

Comentarios


bottom of page